Παραεισαγωγή προϊόντων με λογότυπο A&DΑγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας ACTA ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, είναι ο επίσημος και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Ιαπωνικής εταιρίας A&D στην Ελλάδα από το έτος 1985 και επομένως η μόνη που διασφαλίζει απόλυτα τη γνησιότητα των προϊόντων της.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί στην Ελληνική αγορά φαινόμενα παράλληλης εισαγωγής προϊόντων με το λογότυπο της A&D, αμφιβόλου προέλευσης και αξιοπιστίας.

Τα γνήσια προϊόντα της A&D που εισάγονται από την επίσημη και αποκλειστική Ελληνική αντιπροσωπεία ACTA Ιατρικά Μηχανήματα, διαφέρουν σε σχέση με τα προϊόντα παράλληλων εισαγωγών από τρίτα πρόσωπα, στα ακόλουθα σημεία :

1. Φέρουν στο εξωτερικό κουτί χρυσό αυτοκόλλητο “Γνήσιο προϊόν Ελληνικής αντιπροσωπείας”. Πατήστε εδώ για υπόδειγμα.

2. Φέρουν στο εξωτερικό κουτί αυτοκόλλητο “ACTA 4 χρόνια Εγγύηση”. Πατήστε εδώ για υπόδειγμα.

3. Περιέχεται στο εσωτερικό της συσκευασίας το χαρτί με τους όρους Εγγύησης της συσκευής. Πατήστε εδώ για υπόδειγμα.

Πριν την αγορά σας, σιγουρευτείτε ότι ικανοποιούνται και τα 3 παραπάνω σημεία, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε στη κατοχή σας ένα γνήσιο προϊόν A&D, που σας το εξασφαλίζει μόνον η επίσημη και αποκλειστική Ελληνική αντιπροσωπεία ACTA ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

Τέλος, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα προϊόντα με το λογότυπο “A&D” που προέρχονται από παράλληλες εισαγωγές τρίτων προσώπων:

1. Δεν καλύπτονται από τη γραπτή Εγγύηση 4 ετών που προσφέρει η εταιρία μας

2. Δεν τους παρέχεται οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη καθώς και ανταλλακτικά

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

ACTA ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ε.Π.Ε.